Клуб Успішних Жінок (офіційне відео)

четвер, 22 грудня 2022 р.

Ольга АЗАРОВА. Засновниця та Президентка Міжнародного Клубу Успішних Жінок WORLD WOMAN CLUB


Ласкаво просимо до Міжнародного Клубу Успішних Жінок WORLD WOMAN CLUB (КУЖ)!

Жінки – це важлива частина Великого Світу!
Жінки – це половина людства, яка виховує другу половину. І нам усім не байдуже, у якому світі ми живемо. Жінки роблять свій величезний внесок у забезпечення миру в усьому світі, у створення національних матеріальних та духовних багатств,  базових цінностей у суспільстві з виховання дітей, культури сім'ї, збереження традицій.

Сьогодні увесь світ стикнувся з кривавою агресією росії проти вільної та суверенної держиви Україна. У цій безглуздій загарбницькій війні вже загинили десятки тисяч мирних мешканців та дітей України!
І саме тому роль жінки у суспільстві зараз вкрай важлива. Ми необхідні одна одній, цьому світу, щоб стасти його від ядерного знищення.

Міжнародний Клуб Успішних Жінок WORLD WOMAN CLUB (КУЖ рішуче засуджує війну росії проти України та закликає до Трибуналу у Гаазі.

За міжнародними санкціями ми офіційно закрили представництва Міжнародного Клубу Успішних Жінок WORLD WOMAN CLUB (КУЖ) у російській федерації. Ми вважаємо, що якщо люди не можуть, або не хочуть зупинити війну і безконтрольні дії свого лідера-вбивці, то вони не можуть бути членкінями КУЖ як авторитетної і поважної міжнародної організації.

У всіх сферах сучасної України відчутно активна жіноча участь: у громадських справах, у політиці, бізнесі, культурі, освіті. у науці. Жінка в сучасному суспільстві не тільки хранителька сімейних традицій, як це було раніше, їй доводиться тепер займатися ще й не жіночою працею – годувати сім'ю, робити кар'єру, допомагати на війні, волонтерити. І жінка все більше залучається до процесів, що відбуваються у суспільному, політичному та економічному житті нашої держави.

Жінки можуть і хочуть бути корисними для суспільства! Жінки хочуть впливати на світові події, щоб забезпечувати мир та верховенство права. Жінки хочуть нових ділових знайомств та нової інформації, участі у глобальних проектах та розширення можливостей. 

Все це дає наш діловий Клуб, який і створений для об'єднання жінок-лідерів різних країн та розвитку їхнього особистого потенціалу та можливостей для співпраці на благо своїх країн та світу!

Як Клуб Успішних Жінок ЖІНКИ УКРАЇНИ ми були створені 1 березня 2007 року, і тоді ще взагалі не було активних жіночих організацій в Україні, тим більше не було всеукраїнських та міжнародних структур для жінок. Тому ми поставили собі високу мету: збудувати всеукраїнський діловий клуб з міжнародним рівнем визнання, де жінки всього світу зможуть знайомитися, обмінюватися досвідом, навчатися, розвиватися та співпрацювати на благо як своєї країни, так і всього світу. І завдання було виконане.

Ми створили НУО "Клуб Успішних Жінок (КУЖ), який об'єднав ділових жінок і став брендом на міжнародній арені. Ми створили КУЖ-Україна, КУЖ-Велика Британія, КУЖ-Латвія, КУЖ-Литва, КУЖ-Грузія, КУЖ-Вірменія, КУЖ- Болгарія, КУЖ-Молдова, КУЖ-Казахстан, КУЖ-Азербайджан, КУЖ-Австрія, КУЖ-Австралія, КУЖ-Польща, КУЖ-Чехія. Сьогодні нас зустрічають і Президенти країн, і Принцеси, і політики, і дипломати, ми представляємо Україну на Форумах ООН та на Бізнес Форумах EUROWOMAN. Нас знають та поважають.










 


Даний сайт, на якому Ви знаходитесь, стане для Вас корисним джерелом інформації про жіночу спільноту в Україні, підтримку, що надається у просуванні жінок у сфері політики та бізнесу, успішний досвід жінок-лідерів, підприємниць, а також дасть можливість швидко та оперативно отримувати необхідну інформацію для жінок.

Ми створюємо світ нових можливостей для жінок! Ми захищаємо рідну Україну!
Приєднуйтесь! Ми раді Вам!

З повагою,
Ольга Азарова
Засновниця та Президентка Міжнародного Клубу Успішних Жінок WORLD WOMAN CLUB,
Засновниця та Президентка Ukraine Women Business Council,
Співзасновниця Vital Voices Ukraine,
Президентка Медіахолдингу 100%,
Амбасадорка WED Europe при ООН з жіночого підприємництва,
Співзасновниця Міжнародної освітньої мережі MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS,
Лауреат Глобального рейтингу FORTUNE-500 MPW - MOST POWERFUL WOMEN - 500 найвпливовіших жінок світу, США.

WORLD WOMAN CLUB ISWC

WORLD WOMAN CLUB ISWC
world-woman.com

Глобальний Жіночий Форум EUROWOMAN 2022 онлайн

Глобальний Жіночий Форум EUROWOMAN 2022 онлайн
Запис за тел: +38-093-313-22-22

Міжнародний КУЖ об'єднує найкращих жінок світу!

Жінки України: лідери сучасності з 22 міст країни

Благодійний фешн-проект КУЖ "ЖІНКИ ДІТЯМ"

Приєднатись до Клубу Успішних Жінок ЖІНКИ УКРАЇНИ

Приєднатись до WORLD WOMAN International Successful Woman Club

Приєднатися до World Woman Club ISWC