Клуб Успішних Жінок (офіційне відео)

середу, 27 липня 2022 р.

Просвітницький проект УКРАЇНА: ТОП-10 ФАКТІВ - правдива історія та геополітика України

На фото: членкиня КУЖ Ангеліна Нехлєбаєва, фотограф: Ганна Домбровська.

Міжнародний Клуб Успішних Жінок "ЖІНКИ УКРАЇНИ", який є офіційним представництвом Мцжнародного Ділового Клубу WORLD WOMAN CLUB, разом з науковцями та студентами BIGBOSS BUSINESS SCHOOL розробили широкий просвітницький проект про Україну - УКРАЇНА: ТОП-10 ФАКТІВ.

Головна проблема світу по Україні полягала в тому, що світ за останні 100 років нічого не знав про цю велику країну, бо радянська влада, а до того московьска імперська влада, приховували справжню історію України..... а чому? Тому є три причини.
Читати далі... 
Сьогодні повинні знати всі, що:

1. Україна (давня назва Київська Русь) - стародавня та авторитетна європейська держава, яка з 9 сторіччя нашої ери була найвливовішою у всій Європі через свої економічні, політичні та королівські відносини. Майже всі королівські династії країн Європи пов'язані кровно з королями Київської Русі. Етнічно українське коріння - це, щонайменше, 5 000 років історії!
Росію це засмучує, бо її історії лише 500 років.

2. Україна (давня назва Київська Русь) зазнала нападів РФ (давня назва Московія) ще 500 років тому, коли Москва як місто перетворилося на самовизнану державу, суверенітет якій надали саме монголи - Золота Орда, якій Московія і прислуговувала офіційно. У Московії як держави не було до того ні історії, ні слави, ні влади у Європі, тому вона вирішила захоплювати чуже - захопити все це у України, щоб заволодіти і територіями. Тому з 16 ст. їхній царь Іван III, потім Петро I роблять спроби захоплення територій Київської Русі (України). Не вдається. Тому у 1721 році царь Московії Петро I робить найстрашнішу крадіжку сторіччя - переїменовує свою державу Московія у Русь. Хоча була лише одна Русь - Київська. І ніякої іншої Русі не було. Саме з цього періоду - 300 років тому - починається найстрашніша історія московії - захоплення чужих територій Китаю, Бурятії, Японії, Грузії, Вірменії, Дагестану, Казахстану, Таджикістану, та спроби захопити частину територій України. Все це жахіття продовжується дочі. Вся країна рф побудована на крадіжці чужих територій та крадіжці історії України. Для цього Україну вони намагалися знищити, денацифікувати, ім потрібні лище території, а не люди, і не нації, яке пам'ятають своє коріння. Місту Києву - 1600 років, Москві - лише 800, а державі Московія лише 500 років. Оце і є їх головне бажання - намалювати собі "старовинний імідж", якого нема.

3. Україна та рф - не брати та не сестри. Це лише путіну вигідно нас об'єднувати щоб захопити. А ми знаємо правду.
Генетично українці відносяться до проєвропейської гаплогруппи, а московіти - до азіатської. Культурно також: українці корінева європейська нація з принципами парламентаризму та демократії, а московія - промонгольська ханська культура з принципами диктатури та жорстокої владної вертикалі.

Вперше в історії зібрана вся необхідна інформація в єдиному місці - читайте, поширюйте, пишайтеся Україною, дружіть з українцями, поважайте справедливість, суверенітет та мир!

Читайте далі - повна правда про історію України зібрана у Буклеті УКРАЇНА: ТОП-10 ФАКТІВ з QR-кодами з переходами на повні версії науково-історичних та геополітичних статей.

WORLD WOMAN CLUB ISWC

WORLD WOMAN CLUB ISWC
world-woman.com

Глобальний Жіночий Форум EUROWOMAN 2022 онлайн

Глобальний Жіночий Форум EUROWOMAN 2022 онлайн
Запис за тел: +38-093-313-22-22

Міжнародний КУЖ об'єднує найкращих жінок світу!

Жінки України: лідери сучасності з 22 міст країни

Благодійний фешн-проект КУЖ "ЖІНКИ ДІТЯМ"

Приєднатись до Клубу Успішних Жінок ЖІНКИ УКРАЇНИ

Приєднатись до WORLD WOMAN International Successful Woman Club

Приєднатися до World Woman Club ISWC