Клуб Успішних Жінок (офіційне відео)

пʼятницю, 29 липня 2022 р.

Україні - 1140 років як державі! Причетність КУЖ до Дня Державності України


Україна святкує День Української Державності. 
Брати з вікінгами, сестри з поляками, вороги з монголами та москалями.

Вперше пропозиція провести День Державності і робити відлік від дня заснування Київської Русі висунута Міжнародним Клубом Успішних Жінок "ЖІНКИ УКРАЇНИ" у 2019 році на Загальних Зборах КУЖ на чолі з Ольгою Азаровою, Лідією Голубенко, Людмилою Станіславенко, Лілією Кисліциною, Іриною Плахтій, Надією Гаталак, Галиною Бутовою та іншими.

Тепер ми повинні знати, берегти ці дати і не дозволяти нікому їх змінювати!

Ми дивуємося, як беспринципно росія краде нашу історію та навіть назви, хоча вони ніякого відношення не мають до культури Київської Русі та навіть ло слова "Русь".

Києву 1600 років, Москві - лише 800 в найбільшому вимірі.
Коли процвітав Київ, міста Москва, навіть дерев'яного ще не існувало. Там було лише болото.
Дата заснування держави Київська Русь (Україна) - 882 рік н.е. - Тобто Україні 1140 років!

Дату державності треба вимірювати з дати заснування держави Київська Русь зі столицею у Києві, а не з дати Хрещення.
Київська Держава Русь була спочатку сотні років з язичницькою релігією.
Хрещення Русі - 988 рік - черех 100 років з моменту заснування держави.
Перша Хрестителька Русі - Княгиня Ольга.
Її онук Князь Володимир хрестив всю Русь. Москви як міста та Московії як держави тоді ще і близько не існувало. Ніякої іншої Русі ніколи не існувало окрім Київської Русі!

Тому питання: яке право має рф на світкування наших світ?! 
Чому рф святкує Хрещення Русі? Її ж як держави і навіть як міста Москва ще НЕ ІСНУВАЛО!

Так само рф може святкувати вознесіння Буди на небо, або заявити, що Єгіпетські піраміди теж створив Ленін 100 років тому. Це до них так само відноситься як хрещення Київської Русі.

Коротко про історію державності України:

Історія України - це щонайменще 5000 років культурного розвитку.


25 тисячоліття до н. е. — Кирилівська стоянка


10 тисячоліття до н. е. — кінець останнього льодовикового періоду



4–3 тисячоліття до н. е. — Трипільська культура. У 1893 археолог Вікентій Хвойка відкрив у Києві на вулиці Кирилівській, 55 перше трипільське поселення на території сучасної України.


II століття до н. е. — II століття Зрубна/Зарубинецька культура, у 1937 році на південній околиці Києва було відкрито Корчуватський могильник.

I століття — згідно з повістю минулих літ Київські гори відвідав апостол Андрій Первозваний під час своєї місіонерської подорожі до Скіфії і пророкував заснування великого міста на цих горах


II століття — створення розвиненого міського поселення на місці сучасного Подолу м. Києва як «Castrum Azagarium» (не пізніше II ст. н. е.)

II–V століття — Київська культура



III­–IV століття - Черняхівська культура
Згадка про країну Оюм, розташовану на території сучасної України, як частину Скіфії, куди переселилися готи, спокусившись на її багатства, згідно з візантійсько-готським істориком Йорданом, на основі старовинних готських саг. Столицею готів було місто Данпарстад (Архаймар). Його точне місцерозташування достеменно невідоме, за однією із версій це могла бути територія сучасного Києва, на користь чого вказує переклад назви Данпарстад, як «Місто на Дніпрі», та розташування біля нього темного (хвойного) лісу Мюрквід
IV століття - Згідно булгарської хроніки це місто було засноване у 330-х роках н. е. кочівниками Центральної Європи, і стародавня булгарська назва цього міста була Куян;
У 430 році вже існовало місто Київ і згадувалося у літописах, було розвинутим центром слов'янської культури.






У 860-882 створена Київська Русь. Тобто Україні щонайменше - 1140 років!

Москва як місто будувалосі вже при монголах. 
З 1233 року вже напали монголи на Європу та на Київську Русь.
Період 1366-1368 рік - побудова кам'яної Москви. Тобто Москві лише 654 роки! А Києву 1600!!!
Москва повністю все будувалася при монголах та слугувала монголам. У Москви був "золотий орден" від монголів - це як право на рекет - право на збір данини з слов'янських окупованих земель. Після багаторічного служіння монголам вони подарували Москві право на державність - право на суверенітет і лише після цього народилась нова держава Московія - 15 сторіччя. Але ніхто у Європі та Ахії не визнавав само-проголошеної нової держави. Тому ще з тих під у московітів розпчалась кампанія "як би що в кого вкрасти".

Лише з 1480 року Іван III припинив виплачувати данину Орді, визначивши остаточне звільнення Московії від васальної ординської залежності. Іван став фактичним творцем Московської держави
Тобто Московії - лише 542 роки, якщо бути історично точними!
А Україні щонайменше 1140 років!

Саме він заклав основи самодержавства, не тільки значно розширивши територію країни (до її складу увійшли землі марі, мордви, комі, карелів та ін.).
Падіння Константинополя під ударами турків 1453 р. і одруження Івана III на візантійській принцесі Софії Палеолог 1472 р. дозволили московському князеві проголосити себе наступником візантійських імператорів, а Москву - столицею усього православного світу.
Це знайшло відображення в концепцїї "Москва - третій Рим", сформульованій на початку XVI ст. Державним гербом Московської держави став (як у Візантії) двоголовий орел.

У 1721 році цірь Петро I першим зробив крадіжку тисячоліття переіменувавши свою державу Московія в Русь, хоча вони ніякого відношення не мають до культури Київської Русі.
І до сьогодні така болюча ідея у путіна - як би захопити те, що ії не належить, бо своя історія куца, а слави і зовсім нема - одні захватніцькі воцни. Саме нинішня рф побудована останні 300 років через захоплення земель Китаю, Японії, України, Кавказу, Азії та інше.

А неньці Україні (Київській Русі) - 1140 років як державі!

Так минулого року 24 серпня 2021 року Президент Володимир Зеленський під час урочистостей з нагоди Дня Незалежності України, запровадив нове державне свято, яке тепер відзначатиметься у день хрещення Київської Русі-України 28 липня.

Тоді ж глава держави підписав указ про затвердження Дня державності.

Верховна Рада 31 травня 2022 року ухвалила закон, який встановлює День державності України 28 липня святковим днем. І у нас, українців, з'явилося нове свято.

Також передбачалося, що День Української Державності має стати вихідним днем. Але з нинішньої ситуації цього 2022 року  це робочий день згідно зі статтею 6 Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану».

Також до цього свята зняли ролик у якому відзначив президент Володимир Зеленський та привітав українців із заснованим ним рік тому святом – Днем державності України.

"Неспокійний ранок. Знову – ракетний терор. Ми не здамося. Не опустимо рук. Нас не залякати. Україна – самостійна, вільна, неподільна держава. І буде такою завжди. Ще далеко не всі вороженьки – як роса на сонці... Але ми – козацького роду. Отже, нам точно посміхнеться доля”. Президент переконаний, що для збереження державності українцям важливо об'єднуватись:

"Нашу велику українську сім'ю об'єднує родина державних символів України. Це три брати: Державний прапор України, Державний герб України та Державний гімн. На мою думку, дуже важливо не просто відзначати появу державності, а й об'єднуватись для її збереження".

У наш час вже багато хто знає наш прапор, герб та гімн. Мене це дуже вражає. І Я цім пишаюся. Ще раз вітаю всіх нас із нашим чудовим святом!

P.S. Вперше пропозиція провести День Державності і робити відлік з дня заснування Київської Русі висунута від Міжнародного Клубу Успішних Жінок "ЖІНКИ УКРАЇНИ" у 2019 році. Написані десятки офіційних звернень. Тобто КУЖ і ми всі співтворці цього нового свята! Вітаємо Вас, дорогі КУЖаночки.

WORLD WOMAN CLUB ISWC

WORLD WOMAN CLUB ISWC
world-woman.com

Глобальний Жіночий Форум EUROWOMAN 2022 онлайн

Глобальний Жіночий Форум EUROWOMAN 2022 онлайн
Запис за тел: +38-093-313-22-22

Міжнародний КУЖ об'єднує найкращих жінок світу!

Жінки України: лідери сучасності з 22 міст країни

Благодійний фешн-проект КУЖ "ЖІНКИ ДІТЯМ"

Приєднатись до Клубу Успішних Жінок ЖІНКИ УКРАЇНИ

Приєднатись до WORLD WOMAN International Successful Woman Club

Приєднатися до World Woman Club ISWC