Клуб Успішних Жінок (офіційне відео)

четвер, 20 жовтня 2022 р.

Волонтерський Фронт КУЖ

 

ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ФРОНТ

«Жінки України - це сьогодні приклад неймовірної сили духу! Саме для нас, жінок, немає нічого неможливого коли наші діти, чоловіки, батьки чи країна в безпеці. Саме сьогодні, під час страшної війни, Жінки України щоденно доводять свою мужність, стійкість, хоробрість, витримку, силу, міць і безмежну любов до найціннішого в житті кожного-миру і безпеки!

В той час, коли мої посестри зі зброєю в руках захищають мою Україну, особисто я роблю це щоденно на нашому «волонтерському фронті».

З перших днів війни, облаштувавши безпечне і комфортне середовище, ми приймаємо 250-300 біженців з тих міст, в яких йдуть активні бойові дії.

На 300 тисяч доларів було закуплено і передано нашим воїнам бронежелетів, розгрузок, тепловізорів, касок і усього необхідного для захисників.

Тисячі людей, завдяки злагодженій роботі команди, забезпечені гарячою їжею і необхідними ліками.

Для людей з багатоповерхівок ми облаштували бомбосховище, в якому під час сигналу тривоги і авіаударів має змогу знаходитись близько 100 людей.


Десятки тисяч кілометрів подолано цими днями задля того, щоб постійно доставляти тони гуманітарної допомоги для біженців, Збройних Сил України, захисників з Територіальної Оборони, Національної Гвардії і людей яким це необхідно.

Мною закуплено і налагоджено постійне забезпечення гормональними препаратами Euthyrox і L-Thyroxin, без яких життя людей не можливе.

Щоденні сотні корисних справ і молитв від наших дівчат з Міжнародного Клубу Успішних Жінок наближають нашу Перемогу, я впевнена! Адже для Жіночої Синергії можливо все! Дякую усім жінкам Світу, жіночим об’єднанням, громадським активісткам за підтримку! Разом зможемо більше!»

ЛЮДМИЛА СТАНІСЛАВЕНКО
Голова Вищої Ради Міжнародного Клубу Успішних Жінок 2022, депутатка, політикиня, волонерка

WORLD WOMAN CLUB ISWC

WORLD WOMAN CLUB ISWC
world-woman.com

Глобальний Жіночий Форум EUROWOMAN 2022 онлайн

Глобальний Жіночий Форум EUROWOMAN 2022 онлайн
Запис за тел: +38-093-313-22-22

Міжнародний КУЖ об'єднує найкращих жінок світу!

Жінки України: лідери сучасності з 22 міст країни

Благодійний фешн-проект КУЖ "ЖІНКИ ДІТЯМ"

Приєднатись до Клубу Успішних Жінок ЖІНКИ УКРАЇНИ

Приєднатись до WORLD WOMAN International Successful Woman Club

Приєднатися до World Woman Club ISWC