Клуб Успішних Жінок (офіційне відео)

суботу, 9 липня 2022 р.

Інформаційний Фронт КУЖ


Ми задали всім лише одне питання: Як жінки допомагають виграти війну?

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ФРОНТ

«Ми створювали телебачення та медіа ринок в Україні вже майже 25 років, а зараз, в умовах війни, ми створили Міжнародний Волонтерський Медіа Центр для того, щоб об’єднати журналістів з усіх куточків світу та максимально поширювати інформацію про кроваву війну, яка відбувається в Україні росією.

Ми зв’язалися з провідними телеканалами та виданнями, веб-порталами та інформагенціями, ми розповідаємо світу правду… криваву… безжальну… правду. І це наш інформаційний фронт.

Саме завдяки спільним зусиллям Медіа фронту України ми змогли перемогти рф з самого початку у інформаційній війні. Правда проти брехні, факти проти фейків, докази проти балачок, фотозвіти проти горлянок – все це потужна кропітка робота сотень польових та експертних журналістів, які доповідають правду. Саме тому зараз ніхто все не вірить Лаврову, і ми бачимо, як встають та виходять з зали усі делегати ООН, коли виступає головний брехун росії. Світ вже не може миритися з цим.

Світ нарешті, побачив, яка це жахлива машина маніпуляцій з колективною свідомістю. Ніхто в Європі та світі все не привітається з тими, хто вбиває та бреше одночасно. Увесь світ побачив справжнє обличчя россії. І при цьому, ніяка «велика російська культура – балет, театр, тощо» все ніколи не закриє собою тіла вбитих дітей, жінок, чоловіків в Бучі, Гостомелі, Бородянці, Маріуполі, Харкові, Києві, Сумах, Чернігові, Одесі, Херсоні, Миколаєві…

Також ми, нарешті структурували та всі дані, якмх так блакувало для міжнародного розуміння та визнання України. Все тут:

НОВИНИ ПРО ВІЙНУ ТА ДОПОМОГУ БІЖЕНЦЯМ ТУТ на UKRAINE 100% NEWS
ВСЯ ПРАВДА ПРО ІСТОРІЮ та ГЕОПОЛІТИКУ УКРАЇНИ ТУТ на UKRAINE-WORLD.com

Разом з Урядом Шотландії ми провели велику арт-подію для допомоги України.

ОЛЬГА АЗАРОВА
Засновниця та Почесна Президентка Міжнародного Клубу Успішних Жінок, Президентка Медіахолдингу 100%, Засновниця Міжнародного медіа Центру Ukraine 100 News

WORLD WOMAN CLUB ISWC

WORLD WOMAN CLUB ISWC
world-woman.com

Глобальний Жіночий Форум EUROWOMAN 2022 онлайн

Глобальний Жіночий Форум EUROWOMAN 2022 онлайн
Запис за тел: +38-093-313-22-22

Міжнародний КУЖ об'єднує найкращих жінок світу!

Жінки України: лідери сучасності з 22 міст країни

Благодійний фешн-проект КУЖ "ЖІНКИ ДІТЯМ"

Приєднатись до Клубу Успішних Жінок ЖІНКИ УКРАЇНИ

Приєднатись до WORLD WOMAN International Successful Woman Club

Приєднатися до World Woman Club ISWC