Клуб Успішних Жінок (офіційне відео)

середу, 6 липня 2022 р.

Жінки проти війни: Як членкині Всеукраїнського Клубу Успішних Жінок "ЖІНКИ УКРАЇНИ" допомогають наблизити перемогу

Членкині Всеукраїнського Клубу Успішних Жінок "ЖІНКИ УКРАЇНИ" за першого дня війни росії проти України взялись за захист своєї рідної землі та створити 7 різних фронтів, щоб наблизити перемогу. Лідерки КУЖ розповідають, як вони допомогають Україні перемогти ворога, підтримують біженців та проводять потужну світову дипломатію.

ЖІНОЧИЙ ФРОНТ: Як членкині КУЖ допомогають виграти війну в Україні.

Український ген, як доказали вчені-генетики, є праматір'ю майже всіх європейських слов'янських народів. Давня українська цивілізація та культура нараховують десятки тисяч років до нашої ери, що не могло не відобразитися на силі волі та сміливості українців як нації, що формує імідж українців у світі як надзвичайно сильних та волелюбних людей.
Так от. Таких людей народжують українські жінки, які звичайно є такі ж сильні та стійкі. І цей ген сиьної і вільної нації сьогодні відображається у діяїх жінок-лідерок України.

Українки, як правило, це сильні характери, самодостатні та сміливі героїні.
Де ці сильні жінки сьогодні? – ми запитали у теперішніх українських жіночих лідерів, засновників і директорів Міжнародного Клубу Успішних Жінок «ЖІНКИ КРАЇНИ» (КУЖ), який об’єднує активних підприємцниць, політиків, вчених, культурних і громадських діячок.


Ми задали всім лише одне питання: Як жінки допомагають виграти війну?

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ФРОНТ

«Ми створювали телебачення та медіа ринок в Україні вже майже 25 років, а зараз, в умовах війни, ми створили Міжнародний Волонтерський Медіа Центр для того, щоб об’єднати журналістів з усіх куточків світу та максимально поширювати інформацію про кроваву війну, яка відбувається в Україні росією.

Ми зв’язалися з провідними телеканалами та виданнями, веб-порталами та інформагенціями, ми розповідаємо світу правду… криваву… безжальну… правду. І це наш інформаційний фронт.

Саме завдяки спільним зусиллям Медіа фронту України ми змогли перемогти рф з самого початку у інформаційній війні. Правда проти брехні, факти проти фейків, докази проти балачок, фотозвіти проти горлянок – все це потужна кропітка робота сотень польових та експертних журналістів, які доповідають правду. Саме тому зараз ніхто все не вірить Лаврову, і ми бачимо, як встають та виходять з зали усі делегати ООН, коли виступає головний брехун росії. Світ вже не може миритися з цим.

Світ нарешті, побачив, яка це жахлива машина маніпуляцій з колективною свідомістю. Ніхто в Європі та світі все не привітається з тими, хто вбиває та бреше одночасно. Увесь світ побачив справжнє обличчя россії. І при цьому, ніяка «велика російська культура – балет, театр, тощо» все ніколи не закриє собою тіла вбитих дітей, жінок, чоловіків в Бучі, Гостомелі, Бородянці, Маріуполі, Харкові, Києві, Сумах, Чернігові, Одесі, Херсоні, Миколаєві…

Також ми, нарешті структурували та всі дані, якмх так блакувало для міжнародного розуміння та визнання України. Все тут:

НОВИНИ ПРО ВІЙНУ ТА ДОПОМОГУ БІЖЕНЦЯМ ТУТ на UKRAINE 100% NEWS
ВСЯ ПРАВДА ПРО ІСТОРІЮ та ГЕОПОЛІТИКУ УКРАЇНИ ТУТ на UKRAINE-WORLD.com

 
Разом з Урядом Шотландії ми провели велику арт-подію для допомоги України.

ОЛЬГА АЗАРОВА
Засновниця та Почесна Президентка Міжнародного Клубу Успішних Жінок, Президентка Медіахолдингу 100%, Засновниця Міжнародного медіа Центру Ukraine 100 News

ДИПЛОМАТИЧНИЙ ФРОНТ

Ми залучили до співпраці світові видання та надсилаємо статті до Reuters, Time Inc, NYT, BOSS, Fortune, World Woman, інформуємо авторитетні міжнародні організації - United Nations, Vital Voices, WEDO, ISWC, World Woman Forum, EuroWoman Forum. Все це важливе об’єднуюче світ середовище вільних та сильних людей, які не дозволять агресору захоплювати території як у середньовіччя у часи монголо-татар та насаджувати свою деграданську культуру війни та вбивств.

Мета нашої медійної роботи – щоб усі злодії були покарані – за збитий літак Голандії, за Крим, за захоплення Донбасу, за атаку України, за тисячі вбитих, за нашу велику, добру, родючу Неньку Україну. І ми це зробимо!» - каже Лілія Кісліцина.
 

ЛІЛІЯ КІСЛІЦИНА
Віце-Президентка Міжнародного Клубу Успішних Жінок "ЖІНКИ УКРАЇНИ" з диплрматичних відносин, Екс-Голова Вищої Ради КУЖ та Голова КУЖ Донеччина.

ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ФРОНТ

«Жінки України - це сьогодні приклад неймовірної сили духу! Саме для нас, жінок, немає нічого неможливого коли наші діти, чоловіки, батьки чи країна в безпеці. Саме сьогодні, під час страшної війни, Жінки України щоденно доводять свою мужність, стійкість, хоробрість, витримку, силу, міць і безмежну любов до найціннішого в житті кожного-миру і безпеки!

В той час, коли мої посестри зі зброєю в руках захищають мою Україну, особисто я роблю це щоденно на нашому «волонтерському фронті».

З перших днів війни, облаштувавши безпечне і комфортне середовище, ми приймаємо 250-300 біженців з тих міст, в яких йдуть активні бойові дії.

На 300 тисяч доларів було закуплено і передано нашим воїнам бронежелетів, розгрузок, тепловізорів, касок і усього необхідного для захисників.

Тисячі людей, завдяки злагодженій роботі команди, забезпечені гарячою їжею і необхідними ліками.

Для людей з багатоповерхівок ми облаштували бомбосховище, в якому під час сигналу тривоги і авіаударів має змогу знаходитись близько 100 людей.

Десятки тисяч кілометрів подолано цими днями задля того, щоб постійно доставляти тони гуманітарної допомоги для біженців, Збройних Сил України, захисників з Територіальної Оборони, Національної Гвардії і людей яким це необхідно.

Мною закуплено і налагоджено постійне забезпечення гормональними препаратами Euthyrox і L-Thyroxin, без яких життя людей не можливе.

Щоденні сотні корисних справ і молитв від наших дівчат з Міжнародного Клубу Успішних Жінок наближають нашу Перемогу, я впевнена! Адже для Жіночої Синергії можливо все! Дякую усім жінкам Світу, жіночим об’єднанням, громадським активісткам за підтримку! Разом зможемо більше!»



ЛЮДМИЛА СТАНІСЛАВЕНКО
Голова Вищої Ради Міжнародного Клубу Успішних Жінок 2022, депутатка, політикиня, волонерка

ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ФРОНТ

«Мета створення Клубу була об’єднання прогресивної жіночої спільноти різних країн світу. Сьогодні це потужний ресурс впливу. Ми як Міжнародний Клуб Успішних Жінок створюємо мости розуміння по поваги між різними філіями КУЖ, різними націями.

Сумно, що нашу філію КУЖ в рф ми були вимушені закрити тому, що ніхто з представниць росії не міг говорити правду і тим більше відстоювати її. Більш того, ніхто не міг навіть вимовити слово війна або сказати слово «ми за мир». Цей паралізуючий вірус брехні з російських ТВ спотворив параліч громадського суспільства. Як і міжнародні бренди ми ввели санкції та закрили філію КУЖ у росії.

Зараз наша найголовніша мета роз’яснювати наукові факти з історії, генетики, археології, соціології, політології, дипломатії для того, щоб показати правду всіх міжнародних відносин, відкрити таємні змовини деяких країн з агресором, показати всю слабкість сьогоднішніх міжнародних інституцій у справі безпеки світу. І тому наша спільна мета – створити нову парадигму та систему безпеки. І це теж наш фронт»
 

ВІКТОРІЯ ЧИНДАЦЬКА
Спів-засновниця Міжнародного Клубу Успішних Жінок, Головна Редакторка ОНТ - Освітнього Незалежного Телебачення.

КОМУНІКАЦІЙНИЙ ФРОНТ

«Моя роль як віце-президентки з комунікацій Міжнародного Клубу Успішних Жінок «ЖІНКИ УКРАЇНИ» полягає у налагоджені зв’язків з прогресивними спільнотами світу задля об’єднання зусиль у боротьбі з агресором і для забезпечення миру в Україні. І перш за все, ми акцентуємо увагу на жіночі питання у світі та зв’язки жіночих організацій.

В 2000 році Рада Безпеки ООН прийняла історичну резолюцію №1325, яка претендувала на роль документа, здатного повністю перевернути підхід до міжнародної багатосторонньої дипломатії, завдяки якому ми маємо можливість залучати жінок на всіх рівнях прийняття рішень у рамках національних, регіональних та міжнародних інститутів та механізмів запобігання, регулювання та вирішення конфліктів. Пройшло більше 20 років і ми хочемо вірити, що саме жінка здатна бути гарантом миру в світі.

Активна участь жінок у політиці та громадській діяльності - це невиключна частина підтримки і збереження миру. Чим вища частка жінок у парламенті, органах влади, громадських організаціях, тим меньша ймовірністю того, що в країні буде порушення прав людини, політичні ув’язнення, тортури, вбивства і зникнення. Жінки менш схильні підтримувати застосування військової сили і більш чутливі до людських втрат війни і гуманітарних проблем. Облишимо фальшиві аргументи, що жінка зайнята дітьми та побутом і в неї немає часу на таку діяльність. Зрештою, місце сучасних жінок в країні, де йде війна, триває криза, гальмуються реформи, - саме в уряді та громадському секторі, на керівних посадах ЗМІ та благодійних фондів.

Водночас жінки здатні відігравати роль лідерів у врегулюванні конфліктів. Світовий досвід доводить – їхні зусилля збільшують шанси на укладення мирної угоди. Попри це жінки переважно не беруть участі у процесах офіційних переговорів – ані як медіатори, ані як підписанти мирних угод.

Хто, крім жінки може сформувати простір довіри, злагоди й миру, і це також і про моральні цінності, які має гордо нести жінка. Все залежить від жінки, яка встала й пішла вперед, бо всім важко. Відрадно, що останні роки українське суспільство культивувало культ жінки, жінки-матері, жінки-берегині своїх дітей і держави. Саме такі жінки зараз можуть та повинні стати скрижалям миру!

Немає жодної української родини, яка б не стикнулася з жахіттям війни. Але кожна з нас повинна розуміти: допомогай своїй країні тим, чим вмієш найкраще. З перших днів війни моєю зброєю є слово та вміння швидко комунікувати та координувати інших, тож я в інформаційних військах та активній громадській роботі.

В Україні досить активним є сектор громадянського суспільства, включно з великою кількістю жіночих організацій, багато з яких мають на меті залучити більшу кількість жінок до участі в офіційних механізмах безпеки. Більш того, жінки становлять більшість серед тих, хто постачає гуманітарну допомогу й послуги в Україні. Багато жертв військових дій, перш за все звертаються саме до неурядових організацій по гуманітарну, юридичну та медичну допомогу і саме жінок бачать ініціаторами такої допомоги.

Наразі, я в Цюріху (Швейцарія) - це вперше коли Швейцарська конфедерація відмовилася від нейтралітету та дає українцям статус захисту. Це безпрецедентна подія, але ще залишається багато неузгоджених питань стосовно біженців. Тому швейцарські українці та українські біженці об’єднуються в волонтерські ініціативи, серед них 90% - жінки. Участь в мітингах та подіях, допомога в волонтерських групах, створення декількох телеграм каналів та чатів допомоги (як по Україні, так і по Європі, зокрема по Швейцарії), статті в українських та європейських ЗМІ, збір гуманітарної допомоги тощо. Проведено Перший український форум в Швейцарії, запрацювало україномовне телебачення - це ще початок, в планах створення українського радіо та потужного україно-швейцарського жіночого комьюніті!

Тож можна впевнено сказати, що саме жінки шукають шляхи зміцнення миру й створення більш справедливого суспільства. Саме ЖІНКА - це основа миру в будь-якій країні! З надією на швидкий мир в Україні!»



ОЛЕСЯ ТАРАСЕНКО
голова КУЖ Київ, віце-президентка КУЖ з комунікацій та PR, засновниця 1-го блог-журналу України Lucky Ukraine та Trend Focus, ведуча на міжнародному телеканалі Creative Society TV та на 33 каналі, виконавча директорка Всеукраїнського об’єднання організацій роботодавців санаторно-курортних та оздоровчих закладів, радниця Голови Об’єднання організацій роботодавців України А.К. Кінаха, представниця сторони роботодавців в УС ПГС.

ІДЕЛОГІЧНИЙ ТА ДІЛОВИЙ ФРОНТ

Як жінки світу можуть допомогти закінчити війну?
Багатовічна боротьба двох народів досягла свого епопею.

Прийшов час раз і назавжди покласти крапку у цьому довготривалому протистоянні. Декілька сторіч тому Росія переписала хід історії на свій лад, як їй було зручно та вигідно. Та ми, жінки, маємо донести світу всю велич та багатовікову мудрість, працелюбність, волелюбність українського народу.

Розказати про справжню історію Київської Русі, про дати зародження Києва та Московії. І цим розібратися - хто ж тоді кому «старший брат» або зовсім не брати.

Про місце Київської Русі у світовій історії. Про вплив Князівни Ганни, Королеви Франції на розвиток Європи. Ми маємо про це говорити. Це незаперечні історичні факти. А факти - річ уперта.

Для перемоги над загарбниками, - країні потрібні кошти. Громадянам потрібна заробітна платня. Ми КУЖаночки, як усвідомлені громадянки, не здалися обставинам, а швидко пристосувалися до нових умов, і підтримуємо бізнес - веземо сукні у інші країни самі, до наших клієнтів - вони не мають страждати через наші проблеми.

А нам це дає змогу поповнювати бюджет країни податками і підтримувати своїх працівників. Оце і є наш фронт. Не здаватися, працювати і підтримувати своїх людей».



ІЛОНА БОРДЯН
голова КУЖ Чернівці, засновниця компанії Paradise Fashion Group

БЛАГОДІЙНИЙ ФРОНТ

«Кожна жінка є СВІТ. І це не просто слово, це її місія. Кожна жінка - це ЩАСТЯ. І це теж не просто слово, це призначення нести в сім'ю, місто, країну, весь світ.

Якщо кожна жінка з усієї нашої планети це робитиме - то не буде ні воєн, конфліктів тощо. Тільки об'єднавшись усім серцем і душею, ми зможемо змінити світ.

Я особисто зі своєю командою Благодійного фонду МРІЮ ЖИТИ допомагала, допомагаю і допомагатиму дітям усієї країни гуманітарною допомогою. Це мій фронт. І це те, що можуть і повинні робити жінки».



ІРИНА ПОПОВСЬКА
голова КУЖ Київ, засновниця Благодійного фонду МРІЮ ЖИТИ.
#КУЖ #жінкиукраїни

WORLD WOMAN CLUB ISWC

WORLD WOMAN CLUB ISWC
world-woman.com

Глобальний Жіночий Форум EUROWOMAN 2022 онлайн

Глобальний Жіночий Форум EUROWOMAN 2022 онлайн
Запис за тел: +38-093-313-22-22

Міжнародний КУЖ об'єднує найкращих жінок світу!

Жінки України: лідери сучасності з 22 міст країни

Благодійний фешн-проект КУЖ "ЖІНКИ ДІТЯМ"

Приєднатись до Клубу Успішних Жінок ЖІНКИ УКРАЇНИ

Приєднатись до WORLD WOMAN International Successful Woman Club

Приєднатися до World Woman Club ISWC