Клуб Успішних Жінок (офіційне відео)

четвер, 20 жовтня 2022 р.

Майже 300 амбасадорів розвивають в Україні жіночий діловий рух

Історичний момент!
Всі ми, членкині Клубу Успішних Жінок "ЖІНКИ УКРАЇНИ", були присутніми на історичній події країни - на урочистому проголошенні Дня жіночого підприємництва в Україні!


З проголошення Дня жіночого підприємництва в Україні пройщло 3 роки! Ці три роки 300 амбасадорів розвивали жіночий діловий рух.

За ініціативою Посла WED ООН з жіночого підприємництва в Україні Ольги Азарової та членкинь Міжнародного Клубу Успішних Жінок "ЖІНКИ УКРАЇНИ" 19 листопада 2019 у присутності 350 гостей - учасників Міжнародного Бізнес Форуму BIGBRANDS 2019, представників державної влади (Віталій Свічинський) та муніципального управління м. Одеси (Тетяна Маркова) було урочисто проголошено День жіночого підприємництва в Україні!




Цей день за ініціативою світової організації при ООН - Women's Entrepreneurship Day Organization та її президентки Венді Даймонд проголошено світовим днем жіночого підприємництва і задача в тому, щоб кожна країна, кожен Президент цієї країни, Губернатори и Мери міст проголошували цей день на своєму регіональному рівні, підпримуючи мільйони жінок-підприємниць у своє місті та їх зусилля поєднувати і родинні обов'язки, і самореалізацію як вищий рівень розвитку особистості жінки.



А як відмітила Посол WED ООН з жіночого підприємництва в Україні Ольга Азарова: "Рівень розвитку самої жінки впливає безпосередньо на рівень загальної культури родини, нового покоління та всієї країни та її здатності виживати через створення нових бізнес ідей, нових підприємств, нових робочих місць та через високу самосвідомість та відповідальність. 
 
Саме такі риси притаманні людям високорозвинутих країн, де є високий рівень розвитку "підприємницького класу" та, відповідно, рівень якості жіття та культури. Ми в Україні маємо велику спадщину у вигляді видатних українок у світовій історії, і сьогодні ми формуємо спадщину, започатковуючи нову ділову культуру на основі жіночого підприємництва та високоефективного ділового нетворкінгу".


Як відмітила Перша Голова Клубу Успішних Жінок "ЖІНКИ УКРАЇНИ" (КУЖ) Лідія Голубенко: "Ми вперше в Україні ще у 2007 році створили жіночу ділову платформу на базі Клубу Успішних Жінок, і саме це співтовариство об'єднує видатних жінок сучастності, які співробітничають разом на благо розвитку себе, своїх бізнесів та країни в цілому!". 
 
І в цьому жіночому прогресивному русі "ми об'єднуємо на базі КУЖ як фізичних осіб, так і юридичних осіб задля реальної єдності жіночої еліти України" - підкреслює діюча Голова КУЖ 2020 Людмила Станіславенко.

На честь урочистого проголошення Дня Жіночого Підприємництва в Україні було обрано та нагородженно сертифікатами перших 100 амбасадорок жіночого підприємництва в Україні, які відмітились тим, що створили потужні бізнеси або соціальні проекти, та щоденно сприяють розвитку економіки України.  


А як відмітила Посол WED ООН з жіночого підприємництва в Україні Ольга Азарова: "Дипломами Амбасадорок ми віділили найактивніших жінок у бізнесі. Увесь рік амбасадорки WED будуть створювати багато корисних для країни проектів на базі Всеукраїнського Клубу Успішних Жінок "ЖІНКИ УКРАЇНИ". І вже за рік ми зустрінемось на цьому ж форумі BIGBRANDS 2020, щоб поділитись успіхом в розвитку жіночого підприємництва як учасниці та спікерки форуму. 
 
Також кожна амбасадорка WED зможе вибрати і делегувати на звання Амбасадорки WED 2020 іншу жінку. І так, жіноче підприємництво в Україні буде розвиватися стрімко та результативно!"





Європейська Асоціація Розвитку Бізнесу на чолі з Андрієм Азаровим виділили 100 грантів для кращих студентів Національного університету ім. І. Мєчнікова для ії участі у форумі, та грант 220 000 гривень на навчання студентів у Міжнародній Бізнес Академії та для отримання другого диплому по бізнес адмініструванню (Велика Британія). 
 
"Я вважаю, що ми підприємці з досвідом повинні підтримувати молодь і навчати іх, як створювати бізнеси. Саме ця навичка буде для них найбільш корисною у житті. Створювати бізнеси і розвивати економіку - це найвища майстерність людини", - підкреслює Андрій Азаров.




"Мені сподобалось, що на Міжнародному Бізнес Форумі BIGBRANDS 2019 є присутніми 100 кращих студентів. Це надихає" - відмітила відома бізнеследи Валерія Бородина.


"Ще три дні тому, я сиділа і думала, чи їхати на цей форум, а зараз я виголошую "як я могла так думати"?" - каже відома бізнеследі та коуч Алла Задніпровська. "Цей форум та сам факт проголошення Дня жіночого підприємництва в Україні - це історична подія, і я вважаю, що кожна з нас повинна щорічно бути тут учасницею та спікеркою, бо це і є розвиток, то це і є потужний нетворкінг" - добавляє Алла.



Жінки бажали одна одній успіху та надхнення, та домовлялися про різноманітні формати співпраці. "Жіночий нетворкінг - це велика сила!" - підкреслила Голова Вищої Ради КУЖ 2019 року Надія Гаталяк, "ми і надалі плануємо розвивати жіночий нетворкинг та великі всеукраїнськи проекти".

Наступного ж дня Амбасадорки WED в Україні відправились на свої підприємства і надалі розвивати свої бізнеси, ринки споживання та економіку України, але тепер уже в іншому статусі і з більшою амбітною ціллю - розвинути за рік жіноче підприємництво в Україні!

WORLD WOMAN CLUB ISWC

WORLD WOMAN CLUB ISWC
world-woman.com

Глобальний Жіночий Форум EUROWOMAN 2022 онлайн

Глобальний Жіночий Форум EUROWOMAN 2022 онлайн
Запис за тел: +38-093-313-22-22

Міжнародний КУЖ об'єднує найкращих жінок світу!

Жінки України: лідери сучасності з 22 міст країни

Благодійний фешн-проект КУЖ "ЖІНКИ ДІТЯМ"

Приєднатись до Клубу Успішних Жінок ЖІНКИ УКРАЇНИ

Приєднатись до WORLD WOMAN International Successful Woman Club

Приєднатися до World Woman Club ISWC