Клуб Успішних Жінок (офіційне відео)

пʼятниця, 2 вересня 2022 р.

З Днем Народження, Одесо!


Нашій Одесі - день нарождення! Щонайменше 607 років, а не 228.
Вітаэмо щиро всю Україну з днем народження найкращого, найвеселішого, найкреативнішого, найтеплішого, «найсмачнішого» і емоційно-особливого міста - Одеси!!!
Її перші імена - Істріан, Ісіак, Хаджибей!
Потім її захоплювали то турки, то російські царі і переіменували у назву давногрецького міста...
І сьогодні ми відчуваємо те, що це місце, як би його не називали Хаджибей, Одеса або Одесса, все рівно це улюблене місце та найцінніші яскраві люди 138 національностей!
Це наша рідна земля! Це УКРАЇНА!

Тому сам пам'ятник цариці рф катерині у центрі Одеси є фактом окупації. Цей монумент установлено лише у 2010 році на гроші росії проросійськими політиками-корупціонерами. Він не має ніякої історичної цінності, більш того, він є фактом поневолення та знищення української нації. Хто по-справжньому знається на історії, той знає історію не лише 100 років потому, а і 300, 500, 2000 років тому....
 
Дивіться, що пище катерина, її цитата:
«Уважая выгодное положение Хаджибея при Чёрном море и сопряжённые с оным пользы, признали Мы нужным устроить тамо военную гавань, купно с купеческою пристанью. Повелев нашему Екатеринославскому и Таврическому генерал-губернатору, открыть тамо свободный вход купеческим судам, как наших подданных, так и чужестранных держав, коим силою трактатов, с империей нашей существующих, можно плавать по Чёрному морю. Мы возлагаем на вас и всемилостивейше повелеваем вам быть главным начальником оной, где и гребной флот Черноморский, в вашей команде состоящий, впредь главное расположение свое иметь будет; работы же производить под надзиранием генерала графа Суворова-Рымникского, коему поручены от Нас все строения укреплений и военных заведений в той стране. …"
"в той стране"!!!!
"Хаджибей"!!!
"чужая, захваченная в войне земля"!!!

І якщо на нашому захопленому Маріуполі кадирівці побудують "нове місто" Кадирівка, і навіть встановлять пам'ятник путіну, то це не буде російським містом. Розумієте? Також і з Одесою-Хаджибеєм! Знайте свою історію більше і давніше ніж часи катерини та леніна)) Розумійте, хто ви є!
Якщо, Ви справжній Одесит, то Ви точно Українець!
Це була, є і буде українська земля!

СПРАВЖНЯ ІСТОРІЯ ОДЕСИ
З V століття до зв. е. на території сучасної Одеси знаходилися античні поселення Істріан та Ісіак, залишки одного з яких були виявлені прямо під нинішнім Приморським бульваром. Рівень води був іншим, нижчим, і берегова лінія проходила набагато далі, ніж зараз є Одеський маяк. Саме неподалік маяка і за ним досі іноді знаходять давньогрецькі артефакти. Через нижчий рівень води Тендровська коса тривала значно далі, ніж зараз, і поселення в районі маяка фактично контролювало вихід з гирла Бугу та Дніпра в Чорне море, і таким чином мало стратегічне значення.

Археологічні артефакти підтверджують існування зв'язків між Одеським регіоном та східним Середземномор'ям. Знищено поселення імовірно в IV-III століттях до н. е. кочовими племенами із Азії.

У Середньовіччі територія майбутньої Одеси була у володінні різних кочових племен (печенігів, половців), Золотої Орди, Кримського ханства, Великого князівства Литовського, Османської імперії.

В 1362 після битви на Синіх Водах узбережжя захопило Великое князівство Литовське. Але лише на початку XV століття литовці засновують тут свій замок та місто під назвою Коцюбеїв у 1415 рік. В 1484 ці землі завоювала Османська імперія. До кінця XV століття Качібей був значним торговим містом.

У 1764 році турецька влада відбудувала на березі Одеської затоки поруч із містом Хаджибей стару фортецю, назвавши її Єні-Дунья (Нове світло).

14 вересня 1789 року, під час російсько-турецької війни (1787—1791), фортеця була взята штурмом силами зведеного загону регулярної армії чорноморських козаків під командуванням Хосе де Рибаса зі складу окремого корпусу російської армії під командуванням І. У. Гудовича.
І після цього захвату це місто Хаджибей переіменовано у Одесу.
І трішки рініше той же петро I переіменував свою країну з назвою Московія у Росію, бо саме він хотів загарбати наші землі.
Це як і Україна-Русь.
Це Одеса-Хаджибей.

Тому важливо знати, що уявляла собою ця земля і це місто до чергової агресій і війн рф.

Бажаємо щоб наступний День Народження Одеси усі українці та наші гості-друзі зустрічали на одеському узбережжі в мирному, квітучому місті! І щоб до цього путін вже був засуджений по трибуналу, сидів у тюрьмі або був страчений за свої злочини. Оце буде свято!

А зараз всім бажаю сили, сили і ще раз сили! 
Хоча рф та путін вже програли тим що розпочали цю безглузду війну і отримали осуд всього світу, але ми ще не перемогли. Наші воїни ЗСУ захищають нас і їм потрібна наша підтримка та допомога.

Жінки України Клуб Успiшних Жiнок «Жінки України» підтримують сотнями різних проектів нашу загальну боротьбу проти агресора. Пишаєся вами, КУЖаночки!

Миру вам, хороші люди!
Перемоги нам!!!

WORLD WOMAN CLUB ISWC

WORLD WOMAN CLUB ISWC
world-woman.com

Глобальний Жіночий Форум EUROWOMAN 2022 онлайн

Глобальний Жіночий Форум EUROWOMAN 2022 онлайн
Запис за тел: +38-093-313-22-22

Міжнародний КУЖ об'єднує найкращих жінок світу!

Жінки України: лідери сучасності з 22 міст країни

Благодійний фешн-проект КУЖ "ЖІНКИ ДІТЯМ"

Приєднатись до Клубу Успішних Жінок ЖІНКИ УКРАЇНИ

Приєднатись до WORLD WOMAN International Successful Woman Club

Приєднатися до World Woman Club ISWC